Ton van Genugten

Ik (Ton van Genugten) woon in Eersel met mijn vriendin Suzanne en kinderen Fem, Dean en Pien.
Ik ben eigenaar van tontrans bv gevestigd in Best.

Heb afgelopen jaren de le Dakar van dichtbij mee gemaakt, ben een aantal keren door kameraad Jan van Gerven en vrienden van Erik van loon  uitgenodigd om mee te gaan kijken in 2007 en 2008 in Portugal waarvan 2008 afgelast was door terreur aanslagen. Opvolgend jaar werd 't in Zuid Amerika gehouden. In 2010 waren wij er weer bij in Buenos Aires en 2012 bij de finish Peru.

Afgelopen jaar bij terug komst  ben ik snel aan de gang gegaan om dingen op een rijtje te krijgen hoe en wat en met wie. Na uiteindelijk diverse gesprekken gevoerd te hebben met enkele Dakar deelnemers ben ik ook bij Aart Schoones terecht gekomen waarbij mij het gevoel wel het meeste bleef hangen ‘de Dakar kun je niet alleen’. Aart liet de naam Egbert Wingens vallen. Die heeft vorig jaar met een jeep de Dakar uitgereden en had service in het bivak van schoonesdakar gehad. Ook Egbert wilde graag met een truck deelnemen. Uiteindelijk ben ik verder met Egbert verder gaan praten en navigator Carlo Reijs  er was meteen een klik dus dat was een goed begin. Na verdere gesprekken hebben ik uiteindelijk besloten
Om mee te gaan Dakar 2013 als monteur en Egbert als Coureur. In 2014 omgedraaid en zal dat mijn jaar worden. Heb een goed gevoel bij alles. Van mij mag het 5 januari worden heb er ontzettend veel zin in!
Personalia:

Taak: Monteur T4
Beroep: Ondernemer
Leeftijd: 29
Woonplaats: Eersel