zaterdag 25 augustus 2012

Schoonesdakar met beide trucks op 4WD festival

Komende zondag 26 augustus  zal 4WD Magazine, na een jarenlange afwezigheid, weer een editie van het roemruchte 4WD Festival organiseren. Ditmaal zal het plaatsvinden op het motorcrossterrein De Witte Ruysheuvel in Oss.

Wij zullen daar met beide trucks aanwezig zijn. Tussen 15.00u en 16.00u zal er een demonstratie gegeven worden met de diverse auto's uit het Rallybivak, waaronder onze beide trucks!4WD Festival - Oss
Het 4WD Festival is een festijn, waar 4x4-automerken, leveranciers van accessoires en –equipment zich zullen presenteren, maar ook een evenement, waarop alle facetten van autosport te zien zijn en alles, dat je nodig kunt hebben voor avontuurlijke vakantiereizen.

Daarnaast zullen er demo’s zijn met trial-, challenge-, snelheids- en Dakar-4x4’s en kunnen belangstellenden meerijden, of zelf (vrij) off-road rijden. Ook een 4x4-show hoort uiteraard bij het 4WD Festival: behalve talloze nieuwe 4x4’s zullen er ook diverse bijzondere 4WD-voertuigen op de ‘car catwalk’ worden geshowd. Verder zijn er horecapleinen, een ‘kids world’, muzikale omlijsting, etc. Dat alles maakt, dat het 4WD Festival voor jong en oud een complete dag 4x4-plezier is.

Het 4WD fesitval is GRATIS en is open van 10.00-16.00u. Voor meer info kijk op www.4wdfestival.nl

Terug naar het overzicht