maandag 25 april 2011

Succesvol en gezellige Baja Saxonia

Het paasweekend was het voltallige team, inclusief Dutch Desert Wings, in Hohenmolsen (D) voor de Baja Saxonia. Voor beide auto's, rijders en navigators was het een goede test.
Als navigator zat Aart's broer Gertjan in de dakartruck en Enrico van der Donk zat op de middelste stoel. Op wat kleine foutjes na is het prima verlopen.

'Dag 1 was alles nieuw en hebben we CP1 gemist', vertelt Gertjan. 'Jammergenoeg alle 6 de ronden, dus kostte ons dat 6 uur straftijd!' Overigens waren ze niet de enige. Naar schatting had meer dan de helft van het deelnemersveld tenminste 1x dit CP gemist.

Dag 2 ging alles perfect. 'Onze Gertjan deed het geweldig en de auto ook', vertelt Aart. 'We hebben ook nog iemand losgetrokken, daar heb ik stiekem best een beetje spijt van...' Hij doelt hiermee op het feit dat ze een knappe 3e plaats behaalden, maar op slechts 40 seconden na de nummer 2... Als ze niet die auto niet hadden losgetrokken waren ze waarschijnlijk 2e geworden. 'Maar het is goed zo, elkaar helpen hoort erbij', vertelt Aart verder.

Uiteindelijk kunnen we terugkijken op een leuk en geweldig weekend met een 8e plaats in het totaalklassement. Niet slecht voor een eerste keer!

Terug naar het overzicht