maandag 16 januari 2012

Missie geslaagd

Missie geslaagd voor Schoonesdakar en voor Dutch Desert WIngs mede dankzij U !!!!!

Missie geslaagd.

Wij, als team Schoonesdakar en DutchDesertWIngs willen vanuit Lima alle sponsoren, familieleden en fans bedanken die het op een of andere manier hebben mogelijk gemaakt dat wij zo’n fantastische tijd hebben gehad tijdens DAKAR 2012.
Overigens is het raar dat wij dit aan het eind van deze story doen, zonder hun steun was het überhaupt zelfs niet mogelijk geweest om aan deze DAKAR 2012 te beginnen.
Wij hopen bij een eventueel vervolg, DAKAR 2013, dat jullie ons weer zo massaal steunen.

Bedankt.

Wij hebben als team een fantastische DAKAR 2012 gehad. Ondanks het feit dat het lijkt of het een bij elkaar geraapt zooitje is er geen onvertogen woord gevallen. Er is hard gewerkt en veel plezier gemaakt. Voor de meeste leden van dit team was dit hun 1e DAKAR en ik denk dat deze DAKAR voor alle teamleden een zeer bijzondere ervaring geweest is. .
Zo zie je maar weer: met een helder doel en de goede instelling van mensen kom je ver.

Tot slot en dat vergeet ik haast te vermelden: Aart, Gert-Jan en Michel zijn als 29e geëindigd in het algemeen klassement. Egbert en Carlo als 68e. Een mooie prestatie.
Voor de DAKAR 2012 hadden wij als teamleden gepouled en wij hebben een winnaar. De eer gaat naar Aart, die had de uitslag voor hemzelf en voor Egbert goed voorspeld..


Terug naar het overzicht