zaterdag 1 augustus 2015

Schoonesdakar op 24-uur Solexrace

Zondag 23 augustus komt het Schoones Dakar team met hun dakar truck naar de 24-uurs Solexrace. Zij zullen deze dag meerdere demonstraties geven en laten zien hoe hard je met een dakar truck over het Brascross circuit kunt. Durf jij het aan om mee te rijden?!


Aart Schoones doet met zijn team al vele jaren mee aan de zwaarste rally van de wereld, le Dakar. Sinds 2012 bouwt Aart zijn eigen trucks waarmee hij de woestijnen en hooggebergtes trotseert. Zo’n monster heeft meer dan 700 pK en ontzettend veel koppel. 110% Brute kracht!!
Wie heeft als kind nou niet van gedroomd om met zo’n truck mee te rijden? Nou deze droom kan tijdens de 24-uurs Solexrace in vervulling gaan.
Hoe kun je jou droom verwezenlijken?:
– Er worden ritten verloot onder degene die hun kaarten in juli in de online voorverkoop kopen. Dus voorverkoopvoordeel en ook nóg kans maken op rit van je leven. www.24uurssolexrace.nl/tickets
– Er worden ritten verloot onder degene die zich inschrijven voor de 24-uurs Solexrace of Brascross
– Er worden ritten verkocht ten bate van KiKa (kinderen kankervrij). Interesse? Stuur een mail met jou bod naar info@24uurssolexrace.nl. Natuurlijk ook leuk als kado of verrassing voor iemand.

Terug naar het overzicht